Lyd til Bryllup

Bryllupdj.no leverer mange forskjellige lyd løsninger i bryllup.
Vi har standard pakker som vi velger ut ifra antall gjester og selskapslokalets størrelse.

Vi kan også spesialtilpasse utstyr til deres bryllup.

Vi vil alltid ta hensyn til lokalets størrelse og antall gjester i deres bryllup - slik at du slipper unødige kostnader.
DJ utstyr
DJ har med seg en avspillingsutstyr som er tradisjonell DJ mixer og 2 stk. cd-spillere, DJ bruker da cd-plater, minnekort, USB minne-stick eller en pc/mac som laster sangene ned på spillerne og deretter kan musikken spilles av.

Eller DJ har med seg avspillingsutstyr som er en midi-kontroller og pc/mac med musikk til deres bryllup. Fordelen er at all musikk hentes fra pc, men spilles av på samme måte som cd-spillere. Dermed slipper DJ å bære med seg flere kofferter med cd plater og det er også lettere å søke opp ønskelåter direkte under arrangementet. 
Høyttalere
2 stk. 15" aktive høyttalere på stativ er det mest brukte i vanlige bryllup. Lokalet som det skal spilles i har mye å si for lyden etc, men i de fleste tilfeller holder dette.

Hvis det er flere enn 60 personer i bryllup så anbefaler vi også ekstra bass høyttalere (sub)

Vi har også tale anlegg i alle størrelser til deres bryllup. Vi kan levere ekstra høyttalere, mikrofoner, avspillingsutstyr m.m.

Vi kan også sette opp lyd og lys til artister, band og trubadurer som skal underholde.
DJ Wrapz
Vi anbefaler bruk av Wrapz for å skjule høyttalerstativene. Wrapz er ett hvitt trekk som tres rundt høyttalerstativene for å skjule de og kabler. Det kan legges ett LED lys bak den hvite duken slik at man får farge på duken. Dette gjør at det ser penere ut for gjestene og mer dekorativt.
 
Mikrofoner
Vi anbefaler mikrofon i bryllup over 60 gjester.
Dette for at alle skal høre talerne godt. Jo flere gjester man har, desto mer støy blir det rundt bordene.

Det er også forskjell på mikrofoner ift tale og sang, så det er viktig å vite bruksområdet før man bestiller dette.

Trådløse mikrofoner finnes som håndholdte mikrofoner og bøylemikrofoner.
Mikrofonstativer har vi også.

Hvis noen skal synge så må man i tillegg ha en ekstra liten mixer m/klang.
book-dj,book-dj-bryllup, mobil-dj-booking-bryllup, book-dj-til-bryllup,bestill dj til bryllup, dj til bryllup, dj til bryllup oslo,book dj,book dj til bryllup, book dj til bryllupsfest, book dj til bryllupfesten, book dj, dj booking, mobildj, mobilt discotek, dj i bryllup,bryllupdj,bryllupsdj,bestill dj, bestill dj til bryllup,bestill dj til bryllupsfest, bestill dj til bryllupfesten, bestill dj,dj oslo,dj akershus,dj østfold,dj buskerud,dj vestfold,dj hedmark,oslo dj,booking dj,booking av dj, Bestill dj til jubileum,book dj til jubileum,book bryllupsdj,bryllupsdj,dj bryllupsfest,bryllupsunderholdning,bryllupmusikk,bryllupsmusikk,musikk perfekt bryllup,perfekt bryllup,stemning i bryllup,lys i bryllup,lysdekor i bryllup,lyd i bryllup,taler i bryllup, discotek booking,dj booking,mobilt discotek,mobile discoteker,mobil discotek,mobildj,partytime,party dj,trenger bryllupsmusikk,trenger bryllupmusikk,mobil-dj-booking,mobil-dj,dj-booking,erfaren bryllupsdj,erfaren bryllupdj,god bryllupsdj,god bryllupdj, dj,oslodj,djoslo,djbooking,pro dj,prodj,pro-dj,pioneer prodj,denondj,partytime dj,party dj,partydj,book dj,bestill dj,den ebste partymusikken,best party,best dj,dj formidler,dj formidling,bestdj,djlisten,dj for enhver anledning,musikk til bryllup,artister til bryllup,show i bryllup,saxofon i bryllup,saxofon og dj,sax og dj,saksofon i bryllup,dj,djs, bryllupsdj oslo,bryllupsdj akershus,bryllupsdj østfold,bryllupsdj buskerud,bryllupsdj vestfold,bryllupsdj hedmark,bryllupsdj telemark,bryllupsdj agder,bryllupsdj oppland, bryllupdj oslo,bryllupdj akershus,bryllupdj østfold,bryllupdj buskerud,bryllupdj vestfold,bryllupdj hedmark,bryllupdj telemark,bryllupdj agder,bryllupdj oppland,bestill dj til bryllup,bestill dj til firmafest,bestill dj til julebord,bestill dj til bursdag,bestill dj til karaokeparty,bestill dj til temafest,bestill dj til jubileum,bestill dj til reunions,bestill dj til kick off,bestill dj til nyttårsball, bestill dj til nyttårsfest, bestill dj til skolefest, bestill videodj, bestill dj, dj booking, mobil dj, mobile discoteker, dj oslo, oslo dj, dj bryllup, bryllupsdj,book dj,