DJ Short Cut i Bryllup

​Short Cut er NRK programleder Vegard Th. Olsen.

Short Cut ledet VG-lista Topp 20 på slutten av 90-tallet og inn i det nye årtusenet. Under hans ledelse vokste programmet til å bli Norges mest sette TVprogram for ungdom, seertallene femdoblet seg og Short Cut forlot programmet som den mest populære Topp 20 generalen noensinne.
Short Cut har siden den gang ledet arrangementer rundt om i hele landet - alt fra russefester til Nobels fredspris, og er en av landets mest rutinerte populærkultur personligheter. Short Cut er en ekte ambassadør for 90-tallet, hvor han også selv var artist og turnerte i hele ni land.

Idag er han programleder i NRKs prisbelønte TVprogram Migrapolis. Short Cut kan sørge for musikk før, under og etter middagen.Her velges musikkform og enkeltlåter i samarbeid med brudeparet.
Etter middagen, når festen skal avvikles, kjører Short Cut en bli-kjent-med konkurranse mellom brudeparet. 

Hvor mye vet man EGENTLIG om den man har giftet seg med? Dette er noe man gjerne gjør på utdrikningslaget, men i en mildere form kan dette bli artig foran bryllupsgjestene også.
Brudeparet blir kalt opp dit hvor Short Cut står, og må svare for seg. Artige detaljer om brudeparet blir hentet inn via forloverne, og svarer man feil må man utføre ting som Short Cut har bestemt på forhånd. Eks. Synge karaoke på en sang de har til felles, bli matet men bryllupskake av ektefellen - som har bind for øynene, eller noe annet morsomt…

Short Cut spiller opp til dans, og blander inn konkurranser. De som henger med å denne delen av bryllupet, er godt kjent med slik underholdning, og han bygger det opp som en Topp 20 - party PÅ bryllup!

Short Cut sørger for at det er brudeparet som er hovedfokus hele kvelden og han stiller selvsagt korrekt antrukket for bryllup. Her er det mange muligheter for å skreddersy underholdningen i samarbeid med Short Cut.
book-dj,book-dj-bryllup, mobil-dj-booking-bryllup, book-dj-til-bryllup,bestill dj til bryllup, dj til bryllup, dj til bryllup oslo,book dj,book dj til bryllup, book dj til bryllupsfest, book dj til bryllupfesten, book dj, dj booking, mobildj, mobilt discotek, dj i bryllup,bryllupdj,bryllupsdj,bestill dj, bestill dj til bryllup,bestill dj til bryllupsfest, bestill dj til bryllupfesten, bestill dj,dj oslo,dj akershus,dj østfold,dj buskerud,dj vestfold,dj hedmark,oslo dj,booking dj,booking av dj, Bestill dj til jubileum,book dj til jubileum,book bryllupsdj,bryllupsdj,dj bryllupsfest,bryllupsunderholdning,bryllupmusikk,bryllupsmusikk,musikk perfekt bryllup,perfekt bryllup,stemning i bryllup,lys i bryllup,lysdekor i bryllup,lyd i bryllup,taler i bryllup, discotek booking,dj booking,mobilt discotek,mobile discoteker,mobil discotek,mobildj,partytime,party dj,trenger bryllupsmusikk,trenger bryllupmusikk,mobil-dj-booking,mobil-dj,dj-booking,erfaren bryllupsdj,erfaren bryllupdj,god bryllupsdj,god bryllupdj, dj,oslodj,djoslo,djbooking,pro dj,prodj,pro-dj,pioneer prodj,denondj,partytime dj,party dj,partydj,book dj,bestill dj,den ebste partymusikken,best party,best dj,dj formidler,dj formidling,bestdj,djlisten,dj for enhver anledning,musikk til bryllup,artister til bryllup,show i bryllup,saxofon i bryllup,saxofon og dj,sax og dj,saksofon i bryllup,dj,djs, bryllupsdj oslo,bryllupsdj akershus,bryllupsdj østfold,bryllupsdj buskerud,bryllupsdj vestfold,bryllupsdj hedmark,bryllupsdj telemark,bryllupsdj agder,bryllupsdj oppland, bryllupdj oslo,bryllupdj akershus,bryllupdj østfold,bryllupdj buskerud,bryllupdj vestfold,bryllupdj hedmark,bryllupdj telemark,bryllupdj agder,bryllupdj oppland,bestill dj til bryllup,bestill dj til firmafest,bestill dj til julebord,bestill dj til bursdag,bestill dj til karaokeparty,bestill dj til temafest,bestill dj til jubileum,bestill dj til reunions,bestill dj til kick off,bestill dj til nyttårsball, bestill dj til nyttårsfest, bestill dj til skolefest, bestill videodj, bestill dj, dj booking, mobil dj, mobile discoteker, dj oslo, oslo dj, dj bryllup, bryllupsdj,book dj,