- Lyd, Lys, Lysdekor og DJ til den magiske dagen!
BryllupDj.no
Underholdning i Bryllup
Hos oss kan du leie Dj til bryllup eller også krydre bryllupet med det lille ekstra.

Du kan også få en av landets mest profilerte DJs som gjør det lille ekstra og som setter en ekstra spiss på akkurat deres bryllup. Og du kan også få en profesjonell DJ som spiller sammen med en artist. For eksempel: Fiolinist, Saxofonist, Congas, Trompet, Trombone, Gitar, Trekkspill, Piano, Trommer, vokalister eller dansere. Vi kan også gi deg DJ basert underholdning med hele band som spiller sammen med DJ og som vil gjøre det ekstra hyggelig i deres bryllupsfest. 

Uansett hva du velger vil du alltid få en DJ eller artist som har lang erfaring, og som vi vet leverer musikken og stemningen til bryllupet. Du får altså ingen "nybegynner" eller en som kun er opptatt av sin egen musikk. Våre DJs og artister er der for å spille den musikken dere ønsker og sørge for at rett musikk spilles til rett tid, slik at stemningen er på topp hele kvelden i deres bryllup.

DJ til bryllup

Hos oss får du profesjonelle og erfarne DJs som kan lese stemningen og tilpasse musikken.
Å ha en erfaren og profesjonell DJ er det viktigste du må tenke på når du bestiller DJ til deres bryllup. Og ha en "spotify liste" kan ikke sammenlignes. Her kan dere lese mer om DJ til bryllup.

DJ og saxofon

Bryllupdj.no tilbyr soloartister som spiller sammen med DJ. Det mest populære alternativet er uten tvil saxofon. En saxofonist sørger for det lille ekstra som gjør at deres bryllupsfest blir unik. Og ikke minst setter gjestene pris på den ekstra underholdningen det gir. 

DJ Thomas Giebelhausen (Den originale DJ Dan)

Thomas er den originale DJ Dan som blir parodiert av Morten Ramm i Torsdagskveld fra Nydalen. Det er her Morten Ramm har hentet sin inspirasjon til DJ Dan.
Thomas spiller i vennefesten på ethvert bryllup hvor de eldre er parkert hjemme!

Vi gjør oppmerksom på at Thomas ikke spiller i "kjedelige" bryllup, men lover god KOK på gulvet....

DJ Short Cut - Programleder Vegard Thomas Olsen

Short-Cut er NRK programleder Vegard Th. Olsen. Short-Cut ledet VG-lista Topp 20 på slutten av 90-tallet og inn i det nye årtusenet.

BryllupDj.no har ett eget spesialtilpasset bryllupskonsept utviklet sammen med Vegard. Dette setter den lille ekstra piffen.

Artister/Band/Kor/Soloartister/Storband/Fotograf/Klær/

Brudekjole

Våre samarbeidspartnere kan levere mye til deres bryllup.
Artister, Band, Kor, Soloartister, Storband, Fotograf, Brudekjole, Dresser og mye annet.
book-dj,book-dj-bryllup, mobil-dj-booking-bryllup, book-dj-til-bryllup,bestill dj til bryllup, dj til bryllup, dj til bryllup oslo,book dj,book dj til bryllup, book dj til bryllupsfest, book dj til bryllupfesten, book dj, dj booking, mobildj, mobilt discotek, dj i bryllup,bryllupdj,bryllupsdj,bestill dj, bestill dj til bryllup,bestill dj til bryllupsfest, bestill dj til bryllupfesten, bestill dj,dj oslo,dj akershus,dj østfold,dj buskerud,dj vestfold,dj hedmark,oslo dj,booking dj,booking av dj, Bestill dj til jubileum,book dj til jubileum,book bryllupsdj,bryllupsdj,dj bryllupsfest,bryllupsunderholdning,bryllupmusikk,bryllupsmusikk,musikk perfekt bryllup,perfekt bryllup,stemning i bryllup,lys i bryllup,lysdekor i bryllup,lyd i bryllup,taler i bryllup, discotek booking,dj booking,mobilt discotek,mobile discoteker,mobil discotek,mobildj,partytime,party dj,trenger bryllupsmusikk,trenger bryllupmusikk,mobil-dj-booking,mobil-dj,dj-booking,erfaren bryllupsdj,erfaren bryllupdj,god bryllupsdj,god bryllupdj, dj,oslodj,djoslo,djbooking,pro dj,prodj,pro-dj,pioneer prodj,denondj,partytime dj,party dj,partydj,book dj,bestill dj,den ebste partymusikken,best party,best dj,dj formidler,dj formidling,bestdj,djlisten,dj for enhver anledning,musikk til bryllup,artister til bryllup,show i bryllup,saxofon i bryllup,saxofon og dj,sax og dj,saksofon i bryllup,dj,djs, bryllupsdj oslo,bryllupsdj akershus,bryllupsdj østfold,bryllupsdj buskerud,bryllupsdj vestfold,bryllupsdj hedmark,bryllupsdj telemark,bryllupsdj agder,bryllupsdj oppland, bryllupdj oslo,bryllupdj akershus,bryllupdj østfold,bryllupdj buskerud,bryllupdj vestfold,bryllupdj hedmark,bryllupdj telemark,bryllupdj agder,bryllupdj oppland,bestill dj til bryllup,bestill dj til firmafest,bestill dj til julebord,bestill dj til bursdag,bestill dj til karaokeparty,bestill dj til temafest,bestill dj til jubileum,bestill dj til reunions,bestill dj til kick off,bestill dj til nyttårsball, bestill dj til nyttårsfest, bestill dj til skolefest, bestill videodj, bestill dj, dj booking, mobil dj, mobile discoteker, dj oslo, oslo dj, dj bryllup, bryllupsdj,book dj,